Jobba hos oss

Vi växer och söker redovisningskonsult!

Ekonomihuset Syd är en redovisningsbyrå med en handfull välmeriterade och engagerade medarbetare på vårt kontor i Sölvesborg. Vi har god kundtillströmning och söker en medarbetare som vill hjälpa företagare framåt!

Ekonomihuset Syd arbetar med ett stort antal tjänster inom redovisning såsom bokföring och bokslut, skatt, generationsskiften, företagsöverlåtelser, bolagsbildningar och mycket mer. Givetvis är vi anslutna till vårt branschförbund SRF.

I rollen som redovisningskonsult arbetar du nära kunder i olika storlekar och branscher med framförallt redovisning, skattefrågor och annan rådgivning. Kunderna består av allt från enmansföretagaren i enskild firma till aktiebolag med koncernstruktur. Vi arbetar teambaserat och hjälps åt och fördelar arbetet gemensamt. Kunden har alltid en eller två kontaktpersoner på byrån därav du kommer ha ansvar för en del. Primärt kommer du att ansvara för avstämningar, bokslutsarbete, förenklade årsbokslut/årsredovisningar, deklarationer och rådgivning för ett antal kunder.

Vi söker nu dig som har god erfarenhet av redovisningsarbete och självständigt kan hantera ett bolags redovisning, från löpande redovisning till förenklat årsbokslut eller årsredovisning och tillhörande deklarationer. Du arbetar under eget ansvar och är konsultmässig samt trivs med att ha många kontaktytor.

Du är/har dessutom:

  • 3-5 års erfarenhet av rollen som redovisningskonsult på redovisningsbyrå
  • God analytisk förmåga
  • God samarbetsförmåga
  • Erfarenhet av enskild firma med deklaration
  • Erfarenhet av aktiebolag med deklaration


Om du har arbetat i Björn Lundéns system tidigare är detta meriterande. Vi arbetar även i FortNox, SpeedLedger mfl.

Notera att intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag

Ansökan innehållande personligt brev om maximalt 1 sida samt
CV sänds till hr@ekonomihusetsyd.se

Snapphanegatan 32

294 31 Sölvesborg

0767-827105

© Copyright 2016. All Rights Reserved.