Tjänster

Tjänster

Redovisning


Bokföring är grunden till det fortsatta arbetet och ditt beslutsunderlag!


Många upplever bokföringen som tidsödande och har den långt ned på prioriteringslistan. Det är lite synd eftersom en välskött bokföring ger rätt skatteunderlag och möjligheter att fatta avvägda beslut!


Oavsett om du sköter allt själv och vill ha hjälp med bokslut och deklaration eller önskar en helhetslösning finns vi där för dig.

Löpande redovisning är ett lagkrav och varje händelse skall registreras i datumordning och med rätt moms. Bokföringen ligger till grund för rapporter som lämnas till olika myndigheter såsom Skatteverket.

När räkenskapsåret tar slut skall ett bokslut upprättas, en inkomstdeklaration och i vissa fall även en årsredovisning skapas och registreras. Givetvis kan vi bistå med allt ovanstående!

Skatt


Det är få personer som tycker det är häftigt att betala skatt. Vår ambition är istället att du skall betala rätt skatt med lite god planering.


Att fokusera på att betala så låg skatt som möjligt vinner du sällan på i längden. Den skatt du betalar idag kommer dig själv till godo om du blir sjuk eller går i pension. Oavsett dina tankegångar och funderingar hjälper vid dig till en optimal lösning!

Vi bistår med upprättande av inkomstdeklarationer för såväl enskilda firmor som aktiebolag och ekonomiska föreningar, men även med kapitalvinst-beräkningar och andra skatte-tekniska frågor.

Mera avancerade skattefrågor såsom bolagsbildning, ombildning från enskild firma till aktiebolag och även avveckling erbjuder vi också. Givetvis med skatteaspekter i hänseende!

Att analysera rapporter kan vara svårt men vi tydliggör och förklarar! Om du vill målsätter vi och följer upp. Se oss som din kompletta ekonomiavdelning och samarbetspartner!

Rådgivning kan ges inom flera områden såsom personal,  generationsskiften, budget,  ekonomistyrning och mycket mer. Slå oss en signal eller kom in på ett besök för att diskutera din frågeställning, ofta kan vi hjälpa dig framåt!

Rådgivning


Vi hjälper våra företagare med alla tänkbara frågor som rör företagandet (och ofta lite till).


Vi bistår med konkreta råd och tips för att utveckla, driva eller avveckla din verksamhet och vi följer dig under hela företagets livscykel. Vårt rådgivningserbjudande till dig är snabb återkoppling och konkreta handfasta råd så att du skall kunna ta kliv i rätt riktning.

Snapphanegatan 32

294 31 Sölvesborg

0767-827105

© Copyright 2016. All Rights Reserved.